vsebina/ vsebina/ vsebina/ vsebina/ vsebina/ vsebina/ vsebina/ vsebina/ vsebina/ vsebina/ vsebina/ vsebina/ vsebina/ vsebina/ vsebina/

Zakaj zaupati našemu servisu iPhonov?

Na področju mobilne tehnologije smo prisotni že vrsto let. Ob izidu mobilnega telefona Apple iPhone leta 2007 smo se specializirali za sistemska popravila, odklepe in servis Applovih telefonov. V teh letih smo utrdili poslovne odnose z našimi dobavitelji in dobavljamo kvalitetne nadomestne dele na trgu za katere nudimo tudi garancijo.

Sodelujemo z veliko servisnimi partnerji po svetu s katerimi si delimo naše izkušnje in novosti tako, da smo vedno v koraku z najnovejšo tehnologijo, ki jo Apple predstavi.

V zadnjih letih smo se specializirali tudi za mikroskopska popravila matičnih plošč iPhonov in iPadov. Nudimo tudi servise naprav, ki so prišle v stik s tekočino. Pri diagnostiki naprav v kontaktu z vodo opravimo ultrazvočno kople matične plošče s primernimi čistili kar zagotavlja, da iz matične plošče odstranimo vse minerale in sledi oksidacije, ki lahko povzročajo povezave (kratke stike) na matični plošči iPhona ali pod samimi čipi.

Ker vemo, da je danes težko shajati brez iPhona vam v času servisa nudimo tudi možnost nadomestnega iPhona (v kolikor je na voljo - sicer imamo kar nekaj nadomestnih iPhonov). Večino servisov opravimo že v eni uri ali pa v istem dnevu - odvisno od kompleksnosti samega popravila iPhona ali iPada.