Servis naprave v kontaktu s tekočino - iPhone 6

CENA: že od 30€

Vam je iPhone padel v vodo? Vam je telefon padel v wc? Vas je ujel dež in premočil vaš iPhone? 

Na našem servisu odpravljamo tudi napake, ki so posledica stika iPhona s tekočino. Pri servisu oz diagnostiki iPhona, ki je prišel v kontakt s tekočino najprej opravimo čiščenje matične plošče v ultrazvočni kopeli, kar vezje na matični plošči iPhona očisti večino sledi oksidacije in ostankov mineralov, ki jih voda vsebuje in na vezju tvorijo povezavo med komponentami. 

Po opravljenem čiščenju se mikroskopsko preveri vezje matične plošče iPhona ter opravi meritve napetosti in prevodnosti na komponentah. 

Ko matično ploščo naprave popravimo - običajno z menjavo komponent na plošči se lotimo testiranja ostalih komponent iPhona (zaslon, polnilna enota, baterija, itd)

Cena odprav napak z vodo je različna od naprave do naprave, saj pri določenih napravah lahko težave odpravi že samo ultrazvočno čiščenje matične plošče na iPhonu, in ni potrebno menjav nobenih ostalih komponent. Lahko pa je potrebno bolj zahtevno mikroskopsko odpraviti napake na napravi in menjati komponente. O stroških popravila vas obvestimo pred samim servisom. V vsakem primeru pa se obračuna diagnostika in ultrazvočna kopel - 30€. 

iPhone 6 servis