iPhone servis

Na iPss servisu se s popravili mobilnih telefonov proizvajalca Apple ukvajamo že od samega izida prvega iPhona leta 2007. V vseh letih smo si nabrali ogromno izkušenj s popravili mobilnih naprav.

Naši začetki segajo v leto 2007/2008, ko na spletu praktično ni bilo ničesar o samih servisih prve generacije iPhona in jih v Sloveniji oz kjerkoli drugje kot v ZDA ni bilo možno uradno kupiti.

Na našem servisu nudimo raznovrstna popravila iPhonov, vse od menjave razbitih zaslonov, do menjave iztrošene baterije, kot tudi zahtevnejša popravila na matični plošči. Že nekaj let servisiramo tudi matične plošče in napake na matičnih ploščah - najpogostejše napake, ki se pojaljajo na matičnih ploščah so:

  • “Touch disease” na iPhonih 6 in 6 plus več si lahko preberete v našem blogu
  • Audio kanal / čip - na iPhonih 7 in 7plus - trenutno najpogostejša napaka na matičnih ploščah iPhonov - več v našem blogu
  • Prekinjene linije ali linje v kratkem stiku - telefon se ne odziva
  • Backlight vezje - nedelovanje osvetlitve na iPhonih. Velikokrat je razlog, da se neizkušeni tehniki lotijo menjave zaslona pri priklopljeni bateriji in pri priklopu konektorja naredijo kratek stik na osvetlitvenem vezju.
  • Potrgane komponente - filtri, kondenzatorji. Pri teh popravilih gre običajno za servisiranje za drugimi servisi oz. poizkusi popravila iPhona, kjer se običajno naredi več škode.

Večina enostavnejših popravil (menjava razbitega zaslona, menjava iztrošene baterije, servis nedelujočih slušalk in tipk) opravimo v istem dnevu oz. v roku 1 ure. Zahtevnejši servisi pa so opravljeni v roku nekaj dni (popravila matičnih plošč) - odvisno od napake na sami napravi.

Našim strankam v času servisiranja njihovega iPhona nudimo tudi nadomesten telefon, da v tem času lahko normalno opreirajo in so dosegljivi.

Predhodne rezervacije niso potrebne, se pa lahko čas popravila zamakne za 30-60 min odvisno od zasednosti tehnikov.